La intercol·legial

Contingut

Omitir vínculos de navegaciónInici > Contingut

Avís legal


Les condicions d'ús que es defineixen a continuació s'apliquen a totes les dades i continguts que es publiquen en el portal www.intercolcat.cat, qualsevol usuari que entri en conflicte amb aquesta normativa i amb la legalitat vigent, assumirà la responsabilitat de les accions, danys i perjudicis que generi.

En cas de detectar alguna irregularitat pot posar-se en contacte amb la nostra central de dades, via e-mail a: info@intercolcat.cat.

L'Associació Intercol•egial acompleix la Llei Orgànica 1511999 de 13 de desembre, de protecció de dades de Caràcter Personal. Segons la LOPD 1511999 i la LSSI-CE 34/2002, s'informa que les dades de caràcter personal que es faciliten, inclòs el correu electrònic, s'incorporaran en un fitxer automatitzat propietat de l'associació Intercol•legial. D'aquesta manera, a l'enviar les dades l'interessat autoritza l'ús dels mateixos per a realitzar comunicacions relacionades amb les seves activitats i altres que puguin ser d'interès per al receptor.

L'Associació li informa que té dret d'accés, rectificació i oposició a aquestes dades mitjançant l'enviament d'una carta a la Secretaria de la Intercol•egial: C/ Mallorca, 283 • 08007 de Barcelona 08037

Castellano